2012/02/21

Innan plasten kom - Labour & White.

Det finns ofta tillfällen när jag önskar att jag hela tiden inte var omgiven av plast, en tidsperiod innan allt blev designade märkesvaror eller slit och släng. 40 och tidigt 50-tal skulle nog ha funkat, då man fick sina varor i bruna påsar och paket i brunt omslagspapper med snören om. När sopskyffeln var tillverkad i metall och trä och man förvarade matvaror och drack ur emaljerade burkar och muggar. När stekpannor var av gjutjärn utan non-stick plastbeläggning och diskborsten (man diskade för hand) var av trä med naturborst.
Labour and White förstår att charmen som ligger i att använda enkla och praktiska bruksprodukter som förr i tiden är något som många saknar, att det går att leva miljösmartare och att enkelt och praktiskt samtidigt är vackert.
Hur kan detta kopplas till manligt? Det är väldigt enkelt! När en man gör något vill han använda de bästa verktygen och prylarna för ändamålet och han nöjer sig inte med något annat. Prylarna på den här sidan är helt överlägsna moderna plastmotsvarigheter i både form och fuktion, och är alltså väldigt manliga att använda.
Missa inte Labour and White nästa gång du besöker London, eller deras webbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar