2012/04/04

Vintage Woolrich Cruiser 1920-30, från Post Overalls blog...

Jag kan inte låta bli att lägga in bilderna här under på en verkligt snygg vintagejacka. Bilderna och textinformationen kommer ursprungligen från Post O'alls blog.
 I alla händelser är det en väldigt ovanlig Woolrich Cruiser från 1920-30 (John Rich för att vara mer exakt) i mycket bra skick. Utan tvekan en fantastisk jacka från Takeshi Ohfuchi's samling.3 kommentarer:

 1. Anonym8/4/12

  Se vad man kan hitta om man bara bloggjagar på den inhemska marknaden! Snubblade över din blogg igår och måste bara få tala om att jag är MYCKET nöjd över detta! Kul inlägg vars ämnen passar mina egna intressen som hand i handske och som dessutom sticker ut från den vanliga grå massan på mer än ett sätt. Skall ta mig tid ikväll att plöja igenom bloggen från början till slut.

  Jag tror dessutom att du skulle uppskatta mitt eget tidsfördriv "Ting värda att visa" på http://garpens.wordpress.com även om jag, förutom kläderna och e-shoppingen, drar mer åt konst-/klockor-/inredningshållet. Släng ett öga när du får tid och återkoppla gärna.

  "Keep up the good work!" som dom säger. Du har en ny läsare i mig.

  Vänliga hälsningar,
  /G. på TVAV

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Garpens,
   Mycket att läsa på "Ting värda att visa", så du kommer att få en återkommande besökare i mig.
   Hälsning
   Esse

   Radera
  2. Hej igen Garpen,
   Försökte kommentera på din site, men det funkade inte då jag inte har Wordpresskonto. M.a.o. krångligt att kommentera. Ändra inställningarna så att alla kan kommentera, men måste godkännas av dig.
   Hälsning
   Esse H
   PS, Du finns nu med i min länklista.

   Radera