2011/11/15

Nya glasögonen hemma. Tart Arnel clones

Det blev inte Tart Arnel orginalbågar, efter litet funderande tyckte jag de skulle bli litet för dyra för min smak. I stället bestämde jag mig för en väldigt bra kopia från Classic Specs på Brooklyns Flea Market. Jag testade även Moscot Lemtosh i en lokal glasögonbutik, men den föll omg. bort då den hade ett löjligt högt pris med tanke på att den är en enklare konstruerad kopia av orginalet Tart Arnel.
Genom att jag valde att handla online från Classic Specs i stället, så kunde jag kosta på mig att välja ut tre klassiska bågar med tillhörande slipade glas, för ett pris som låg under vad t.ex. ett par Moscot Lemtosh skulle kosta lokalt. Jämfört med orginal Tart Arnell, så sparade jag några tusen.

Bågarna jag valde från Classic Specs var de tre på bilden här under, överst Amherst för $89 (inkl. glas), i mitten Beaumont för $89 (inkl glas), underst Exeter $139 (inkl. slipade solglas). Alla tre med anti-reflex och anti-scratch behandlade glas.

Levereransen kom för tre dagar sedan, och jag är väldigt nöjd. Hög kvalitet, perfekt passform, och ett bra fordral medföljde varje båge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar