2012/03/26

Snygga herrarmbandsur för rätt intryck - För du går väl inte utan...

Lite snygga prisvärda armbandsur är inte helt fel så här på vårkanten, för du använder väl klocka. Ett ur är ett väldigt manligt attribut som ger ett bra intryck, och det skulle kännas helt fel och naket att gå omkring utan. Använder du mobilen som klocka så bör du tänka om, det är inte manligt och enbart pubertalt.

En del av klockorna här under har funnits ett tag medan andra är nya, men alla är helt rätt och passar dagens stil. En liten personlig reflektion angående armband i silikon och gummi, sådana skulle jag byta ut omgående då jag ser dom som undermåliga material för ändamålet, och dom ger ett simpelt intryck.

Håll tillgodo, kommentarer välkomna...

Flud - $85. Vet inte så mycket om märket, men jag gillar den enkla stilrena designen. Läder & nylonrem medföljer. Braun: The Analog - 1295:00. Designad av Dieter Rams & Dietrich Lubs på 70-talet, nu åter i produktion. En klassiker Burberry Sport Chronograph - €451. Nu för €220 på Burberry Outlet. Snygg armydesign, men byt till svart läderarmband.


Hamilton Khaki Field - £400. En amerikansk bruksklocka med ett militärt arv. Tidslös, och i fas med tiden och trender. Timex Flyback Chronograph - 1198:00. En personlig favorit med funktioner, design och pris som man inte bör tveka inför. Victorinox Steel Alliance Chrono - 4284:00. Snyggt ur med design & alla kvaliteter man vill ha i ett Schweiziskt märkesur.
Timex Easy Reader - 472:00. Helt rätt hela veckan. Den rena retrodesignen är snyggare än på många dyrare klockor. Michael Kors Scout Chrono - £199. Moder snygg design som passar till det mest, men byt armband. Skagen Chronograph - 1198:00 Modern dansk design när den är som bäst. En riktigt snygg bruks chronograph

4 kommentarer:

 1. Anonym29/3/12

  Timex Flyback Chronographen är riktigt snygg och prisvärd, VILL HA!!!

  SvaraRadera
 2. Anonym30/3/12

  Jag gillar också Timex./T

  SvaraRadera
 3. Anonym27/10/13

  Letar du efter något riktigt manligt och tufft, ... bör du spana in det svenskdesignade armbandsuret från PANSAR!!

  SvaraRadera