2012/03/03

Sugar Cane & Lone Wolf workwear, jeans and boots...

Sugar Cane och Lone Wolf har ett sortiment med mer workstuk än Buzz Rickson's och även därför mer grejer som jag gillar. Jag är inte så förtjust i bomberjackor, eller jackor med textbroderier, blaffiga tryck eller som är fullkletade med diverse tygmärken a la Top Gun. Det finns mycket här under som jag skulle kunna tänka mig att köpa, om jag hade obegränsade resurser. Som vanligt är tillverkningen, materialvalet och detaljarbetet av högsta klass, så de här plaggen och skorna tål att slita på i många år.
Sugar Cane samarbetar emellanåt med andra företag på olika produkter / kollektioner som t.ex Skunk Works, Mr Freedom och Buzz Rickson's.

Det kan vara litet knepigt att hitta allt i sortimentet i Sverige, men man kan annars vända sig till Sugar Cane i England för att hitta återförsäljare. Jag har inkluderat diverse Sugar Cane länkar (även svenska) i slutet på inlägget för er som är intresserade. Det finns några svenska säljare av Sugar Cane listade, men i deras "Brand List" finns varken Sugar Cane eller Lone Wolf listade. Då Sverige är en ganska begränsad marknad så får man även ett begränsat utbud att välja på, och man får hoppas att inköparna har liknande smak som man själv har, annars är det kört.

Annars är det bara att vända sig till engelska säljare, eller till Rakuten. Det finns även butiker i Japan som satsar på internationella kunder, så man kan alltid googla.

Sugar CaneWabash Stripe Engineers Jacket

Sugar Cane Jeans

Dito

Lone Wolf Carpenters Boot (dekorplösen är avtagbar)

Sugar Cane Stripe Shirts


Sugar Cane Jeans

Dito

Sugar Cane Work Coat

Lone Wolf Carpenters Boot (dekorplösen är avtagbar)

Sugar Cane Oxford Engineers Coat

Sugar Cane Jeans
Sugar Cane Wabash Work Coat

Sugar Cane Covert Hunting Jacket

Sugar Cane Duck Canvas

Dito

Lone Wolf Hunters Boot (dekorplösen är avtagbar)

Sugar Cane Apple Jack Cap

Sugar Cane Hickory Stripe Pants

Sugar Cane Wabash Work Shirt


Lone Wolf Boots Japan -
Sugar Cane Co UK -
Sugar Cane Co Japan -

Sverige
Sivletto - Står som säljare av Sugar Cane/Lone Wolf hos Sugar Cane Co i England, men inget av märkena står med på Sivletto's "Brands List"
Solo Store - Står som säljare av Sugar Cane/Lone Wolf hos Sugar Cane Co i England, men inget av märkena står med på Solo's "Brands List" 
Caliroots - Står som säljare av Sugar Cane/Lone Wolf hos Sugar Cane Co i England, men inget av märkena står med på Caliroot's "Brands List"

2 kommentarer:

 1. Anonym5/4/12

  Hej
  var har du sett sugar cane wabash work coat? Mycket snygg! Men jag hittar den inte?

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Rakuten i Japan (länkar här under), men omsättningen på Rakuten är stor så man måste kolla ofta om det är något speciellt som man är ute efter (mycket förändras snabbt / säljer slut).
   http://global.rakuten.com/en/store/topjimmy/item/sc_sc12360a/
   http://global.rakuten.com/en/store/rogues/item/sugarcane_sc12360a/
   http://global.rakuten.com/en/store/rogues/item/sugarcane_sc65564/

   Du kan även söka själv på:
   http://global.rakuten.com/uk/

   Kolla noga så att handlarna skickar till Sverige (några gör det inte).

   LAB

   Radera