2013/12/05

8 manliga nödvändigheter inför vintern, oumbärliga för en man med stil...

Har du följande 8 absolut nödvändiga plagg/tillbehör i din garderob inför vintern, så står du dig bra när vädrets makter är i antågande.Vinterhalsduk - Halsen och nacken är väldigt känsliga vid kyla så det lönar sig att spendera lite pengar på en bra och snygg halsduk, förslagsvis en i ull. En halsduk kan vara ett uttryck i sig sjävt så neutrala färger som passar till olika plagg rekommenderas, exempelvis marinblått och grått. För något som sticker ut på ett helt annat sätt, varför inte rött, grönt eller purpur för att verkligen säga något.

Handskar - Att vara varm om händerna är viktigt när kylan smyger sig på, så varför inte samtidigt se bra och proper ut. Det finns massor av olika alternativ att välja mellan och fodrade skinnhandskar håller verkligen stilen. De klassiska svarta och bruna är de som som funkar bäst ihop med olika plagg.

Överrock - En gentleman skall äga minst en överrock för kall väderlek, som håller dig varm när du halkar omkring i snörusket. Traditionell eller ent som sticker ut mer, du avgör. En överrock skall naturligtvis vara i ull, med syntetmaterial så avtar den värmande faktorn betänkligt.

Skön värmande mössa - En varm mössa (beanie) i merinoull håller dig varm om det viktigaste du har, huvudet. Den största värmeförlusten sker fråm huvudet vid kyla, och det är inte särskilt snyggt eller sexigt att komma till ett möte / middag med öron som stoppljus bara för att man var fåfäng och gick barhuvad.

Galoscher - För några år sedan skulle ingen man med stil vilja bli hittad död i ett par galoscher, men detta har nu totalt förändrats. Det som tidigare ansågs gubbigt syns nu på välklädda unga stilmedvetna män i city. Att de är oumbärliga för att skydda lädersulan på dyra handsydda skor från väta är givet. Att man slipper sicksacka sig fram mellan vattenpussar och snöslask, slipper få saltränder på skorna och får bättre grepp i halkan är samtidigt värt en hel del. Märket som står bakom den förändrade attityden är utan tvekan Swims.

Vinterkängor - När du inte bär galoscher över dina bästa brogueskor, så behövs ett par ordentliga vinterkängor. Perfekt till helgens vinterpromenad och andra ledigare utomhustillställningar och evenemang.

Cardigan - En snygg stickad cardigan med stå eller sjalkrage är en livsnödvändighet vintertid. Bomull eller ull styrs av väderleken, ditt ytterplagg och temperaturen. Här finns det mycket snyggt och praktiskt att välja på.

Hudvårdprodukter - Isande vindar, låga temperaturer och torr luft kan verkligen ställa till det för huden och läpparna. Se därför till att du har  fuktkräm, läppbalsam och återfuktande raklödder på lager. Det är bra för ditt eget välbefinnande och ingen kvinna vill smyga sig in in i famnen på en man med nariga läppar eller med händer som är som sandpapper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar